2009-07-27

Senaste nytt!

... om tomaterna:

Vi har flyttat dem till väggen vid garaget, där vi har bundit fast dem i spikar som min man har spikat fast i taket. (Håkan ville att jag skulle skriva om hur duktig han har varit, härmed är det gjort!) De bara blåste omkull för oss förut. Nu står de så prydligt och stilla på rad. Obs; till vänster i bild står Elvira, ingen tomatplanta!


Vi har provsmakat en körsbärstomat och en gul pärontomat. På bilden ser ni en nästan mogen pärontomat. De är jättegoda. Om ett tag kommer vi nog att översvämmas av tomater!




... om vad vi gjort:

I lördags bjöd vi hit lite folk och grillade. Håkans mamma Ingalill, Håkans bror Stefan med barnen Hugo, Filip och Jonathan och Håkans dotter Josefin med pojkvännen Filip och hans dotter Andjelin. God mat och trevligt sällskap! På bilden ser ni fyra kill-kusiner i sandlådan. De stora satt där en lång stund och lekte trots att det "är tråkigt och det finns inget att göra".


Elvira var lycklig, hon fick en ny lekkamrat som till på köpet sov över! Men hon var bra slut efter all lek i går eftermiddag när de åkte hem. Andjelin förälskade sig i katten och matade den med torrmat tills den sprack. Nej, men nästan!


I går eftermiddag fikade vi hos mamma och pappa med min syster, hennes man och dotter och min bror, hans fru och son. Vi satt och pratade och slöade i ett par timmar. Härligt!


Lekstugan är färdigmålad! Det blev ganska bra, är nöjd med färgen men inte helt med målningen. Ska anställa en annan firma nästa gång...


...om vad vi ska göra:
Idag ska Elvira på kalas hos sin första kärlek (nu tror jag bara de är vänner, men hon valde ett kort med texten Till världens bästa kille).
I morgon kommer kusin Isak hit och spelar fotboll med Håkan.
På onsdag ska Elvira och jag på teater i Lerbäck, Emil i Lönneberga.
På söndag åker vi till Öland! Jag hoppas vi får bra väder så det kan bli en del sol och bad. Sen ska vi äta Ölandsglass, titta på slottsruinen, klättra upp i nån fyr med mycket mera. (Mathilda är dock hemma och vaktar huset, så om ni har tänkt göra inbrott får ni tänka om.)
Fattar inte varför mina inlägg alltid blir så lååååånga. Nu ska jag sluta i alla fall. Elvira vill ha nagellack på tånaglarna och eftersom jag inte har något nagellack så tänker hon flytta hemifrån...
Dagens citat:
Glädje är att se livet genom en solstråle.
Carmen Sylva




1 kommentar:

  1. Om hon kommer till moster så ska det bli nagellack!/ kram Syster Yster

    SvaraRadera