2014-07-17

Lite tråkigheter

Vi hade som sagt en härlig dag i Gränna. Det enda tråkiga är att jag har jätteont i höften och ryggen. När jag väntade Oskar hade jag ju rätt svår foglossning. När han föddes blev det bättre, men jag har känt av det då och då, vid promenader mm. Jag har ju motionerat en del på sistone och nu är det riktigt illa med värken. (OBS! Jag är inte gravid!) Jag har fått övningar från sjukgymnasten som jag ska göra, men hon tyckte att jag ska dra ner på träningen (som består av promenad eller cykling i 30-40 min/dag) eftersom jag får ont. Det känns inget bra, när jag nu har kommit igång med att träna. Men efter idag har jag otroligt ont. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag inser ju att hon har rätt i att det inte är bra när man har så ont att man har svårt att sova. 

Så, nu har jag gnällt lite. Nån som har några idéer på vad jag ska göra? (Och ja, jag inser att jag inte skulle ha väntat 6 år med att söka hjälp, men gjort är gjort!)

1 kommentar:

  1. Jag har tyvärr inga förslag till dig men hoppas att du kan gå hjälp. Jag har inte foglossning men kan känna igen frustrationen med att kroppen inte fungerar som förr. Att den ska börja krångla på olika sätt när man vill motionera.

    SvaraRadera