2014-05-18

Vardag igen, sista hela veckan

Då var det söndagkväll igen då. Denna soliga dag har jag åkt och shoppat lite kläder, jag insåg att jag inte hade några kortare byxor som passade mig och som var fria från målarfärg. 7 klädesplagg (varav ett par shorts till Håkan) + grejer till Oskars kalas i 6 affärer på 1 timme och tio minuter, det är rätt bra gjort tycker jag. Eftermiddagen tillbringades med min bokklubb. Vi diskuterade boken En man som heter Ove litegrann och pratade om allt möjligt annat desto mer. Och så dippade vi grönsaker och åt lite annat gott. Trevligt!
Elvira lekte med Andjelin på förmiddagen och Oskar var på kalas på eftermiddagen. När jag kom hem upptäckte jag att Oskar var (är) alldeles prickig i armhålorna, på bröstet, ryggen, nacken och i hårbottnen. Jag vet inte om det är vattkoppor eller nån sorts sand-, gräs- eller kattloppor eller nåt helt annat, vi får se hur det ser ut i morgon.
I morgon börjar den sista hela jobbveckan före semestern! 5 dagar, sen 3 dagar (tack vare Kristi Himmelsfärdsdag), 4 dagar (nationaldagen), 4 dagar inklusive avslutningsdagen (kompledig en dag, Lovisa tar studenten) och så 1 dag (3 kompdagar tack vare mattelyftet) =17 arbetsdagar!

Inga bilder idag, tyvärr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar