2014-05-25

Mors dag på Borås Djurpark

Idag har vi varit på utflykt! Vi började med att ta oss till Huskvarna och Lindbloms. Där åt vi massor med god frukost (tack!) och kladdkaka med vispgrädde och jordgubbar. Presenter i mängd öppnades också eftersom Martina fyllt år, Johan tagit examen och så var vi ju två mödrar som firades också!


Av mina hjärtan fick jag en liten mjölktillbringare, en dessertskål och ett presentkort så att jag kan köpa fler! Eller något annat! Tack finingar!


Sen styrde vi kosan mot Borås. Förra gången vi besökte Borås Djurpark så blev det ju ett ganska dramatiskt besök, läs om det här och här och här. Den här gången slapp vi den sortens dramatik.


Vi tittade på alla möjliga djur. Några tittade intresserat, andra stod mer och hängde och väntade på att vi skulle gå vidare. Och nej, det går inte att få bra bilder på djur på avstånd med min iPhone-kamera.


Lunch blev det också. Jag älskar min syster för att hon hade med sig en blå duk - tänk vad mycket trevligare det genast blir! Något jag tror min man tycker är totalt obegripligt! Sälar, björnar och rävar? Nej, det var bara Oskar i rävgrytet.


Varg, lejon och tigrar - och stora härliga maskrosbollar att blåsa på! Undrar vilket som var roligast?


En apa med säckväv eller nåt som mantel, en elefant som försöker nå gräs - eller våra fötter, en apbebis och giraffer!


Strutsar ser lömska ut tycker jag. Lite fika och lek, därefter hemfärd. Kvällsmat på Mc Donalds.

 
En trevlig dag, härligt väder, underbart sällskap - en toppenbra Mors Dag!

1 kommentar: