2014-01-07

15 år som lärare!

Idag är det 15 år sedan jag började arbeta som lärare! Jag hade som plan att jobba i fem år och sedan överväga om detta var något jag ville fortsätta med. Efter 15 år är jag fortfarande kvar, så antingen tycker jag det är roligt eller så har jag svårt att komma på vad jag ska göra istället. En kombination tror jag det är!

Här kommer några bilder från den 15 januari 1999, när jag tog examen. Då hade jag redan jobbat drygt en vecka, varav fyra dagar med eleverna! Bredvid mig står min goda vän Camilla, vi höll ihop från första dagen på lärarutbildningen och träffas fortfarande några gånger om året. Camilla, jag hoppas det är ok att jag lägger ut en bild på dig?

På kvällen firade jag med släkt och vänner (det ser ut ungefär som om jag fyllde 50), kvällen därpå var jag och mina pluggkompisar ute och åt middag.


Då hade min dåvarande frisör Mari (som också satte upp håret på mig när jag gifte mig) ordnat denna fina frisyr.


Så här såg jag ut till vardags, som nyutexaminerad lärare. 23 år ung, tänk att jag anförtroddes en egen klass!

 
Jag kör väl 5 år till då? För det är oftast väldigt roligt att arbeta med barnen, det är mer en del av det runt omkring som jag ibland känner att jag är trött på. Så om jag inte kommer på något roligare, mer välavlönat så kör jag väl på!

1 kommentar:

  1. Grattis till dina 15 år!
    I december var det 20 år sedan jag blev färdig förskollärare (fast jag pluggade pedagogik i ytterligare ett år efter att jag var klar, jobbade lite samtidigt) åren gr fort!
    Ja har fotograferat några av mina album ifall du vill se.
    http://scrappa.gladers.net/#post1109

    SvaraRadera