2012-04-18

Måndag, tisdag, onsdag...

Jag är visst mycket bättre på att blogga på helgerna än på vardagarna. Det beror nog på att vi gör mer roligt på helgerna. På vardagarna är det ju mycket av just - vardag.
Väckarklockan ringer trots att man inte kan tro att det är möjligt att det är morgon redan. Barnen ska väckas, väskor ska packas, tänder ska borstas - det är inte jättespännande att läsa om.
Ungar som inte vill klä på sig, inte vill gå till förskolan, som kommer på viktiga saker som ska med till skolan just som man går ut genom dörren - nej, sånt förekommer väl aldrig?
Jobb - nej, det vill jag inte blogga så mycket om. Om det inte är något särskilt.
Trötta barnben som inte oooorkar gå hem från förskolan/fritids. Läxor, Bolibompa, kvällsmat, godnattsaga.
Gosiga ungar i knät, kramar och pussar, barna-funderingar om allt mellan himmel och jord - det bästa som finns, men inte alltid något som det går att blogga om.
Tv-kväll, vardagspussel, lugna stunder när barnen somnat - inte så spännande för er att läsa om kanske.
Ibland hittar jag mycket i vardagen att skriva om också, och då gör jag det. Ibland hittar jag mindre att skriva om, och ibland hinner jag inte skriva. Sånt är livet! Och det här är ju min blogg, om mitt liv.
Här följer i alla fall några vardagliga och mindre vardagliga händelser från första delen av denna vecka:

Måndag:
Vi började dagen med att gratulera Mathilda på födelsedagen. Hon for hem till Norrköping på förmiddagen, men hon hann med att uppvaktas med lite sång och nåt paket!


På kvällen var Oskar och mormor på gympan. Jag var och tränade på "gymmet". Visst låter det ambitiöst?

Tisdag:
Elvira och jag var på utvecklingssamtal i skolan. Det går bra för henne i skolan och hon trivs. Skönt!Jag bakade bröd.

Onsdag:
Jag var på läromedelsmässa och kollade om det har kommit några nya intressanta läromedel. Jag hittade ett och annat av intresse. Sedan åkte jag hem och gosade med barnen en stund!

Ha en bra vardaglig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar