2022-10-30

Första dagen efter operationen

Oskar hade haft ont under natten och dagen fortsatte lite liknande, med smärttoppar som de fick ge extra medicin mot. Han fick klä på sig byxor och skjorta. Skjortan tillsamman med frisyren ger oss ”Pojken i randig pyjamas”-vibbar. Men han har kommit på att frisyren är smidig på sjukhus när han skulle ha haft svårt att fixa sin vanliga frisyr så den såg bra ut. 
Läkarna gick ronden, ”vår” doktor var tyvärr ledig så vi fick prata med en annan. Personalen på lekterapin kom med lite spel.
När han orkade spelade vi det nya spelet jag köpte. 



Vi träffade fysioterapeuten och Oskar följde sedan hans råd om att komma upp ur sängen en gång i timmen. Vi testade flera gånger att gå 1-2 varv runt avdelningen, andra gånger blev det bara att sitta på sängkanten. 



Vi fick besök. Här är syrran på väg!



Vi fikade tillsammans och pratade bort en stund. 



Sen kom Elvira och Håkan. Elvira och jag gick en sväng till apoteket. Skönt att få komma bort från avdelningen en stund. 



Roligt med besök, även om Oskar blev trött!



När de gått kom Mathilda. Jag missade att ta kort på henne, men hon köpte med sig mat från Chop-chop till mig! Vilken service!



Sen blev det fredagkväll på sjukhuset. Vi tittade på 1 för Sverige och Svenska nyheter, gick nåt varv och försökte fördriva tiden. Visst kunde en fredagkväll vara bättre, men den kunde ha varit sämre också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar