2014-12-25

Julafton

Jag har så många kort som jag vill visa så det fick bli småbilder, annars skulle inlägget bli hur långt som helst!

Morgonen började med att en lite herre tassade in till mig i sovrummet med innehållet i sin julklappsstrumpa. Det sov nämligen en storasyster i vardagsrummet, så han kunde inte sätta på Tv:n som vanligt. Elvira och Andjelin vaknade också så småningom och öppnade sina morgonpresenter. Kvart i nio såg vi sista avsnittet av julkalendern. Barnen har tyckt att den varit spännande och bra och även jag har tyckt att den var ok och sett många avsnitt.
Vi hann också med ett besök hos pappa på förmiddagen, då vi gav honom hans julklapp och önskade God Jul!


Till jullunchen dukade jag bordet så här, det blev fint, tyckte jag. Vi åt en massa god mat, som vanligt, och hade det trevligt! Sedan delade Oskar ut syskonjulklapparna. De stora brukar nämligen försvinna iväg åt olika håll senare på eftermiddagen.


Syskonpaketen öppnades, sedan åkte Jossan, Filip och Andjelin. Josefin skulle jobba. Övriga såg Henrik Dorsin tända ljuset och sedan tittade vi naturligtvis på Kalle Anka.


När Kalle var slut började vi spana efter tomten. Han kom och eftersom det fanns snälla barn i huset delade han med Oskars hjälp ut en massa julklappar.


Dessa öppnades när tomten hade gått. Alla var mycket nöjda med sina julklappar! Vi avslutade kvällen med legobygge, pyssel och Sune i Grekland.

 
Tack för alla julklappar. Vi blev så glada! Och tack för en mycket trevlig julafton!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar