2016-05-29

Mors dag och födelsedagsfirande!

I morse vaknade vi till ljudet av regn. Jag väckte Oskar och sa att det var dags att gå upp och åka till cyklingen, men han sa att han inte ville cykla i regnet. Jag blev inte ledsen! Istället blev jag firad på Mors dag av mina små hjärtan. Jag fick ett presentkort på en affär i grannkommunen som säljer delikatesser, bland annat goda ostar! Tack mina kära barn! (Och Håkan, som säkert räknat ut att han kan få smaka på delikatesserna)


På eftermiddagen åkte vi hem till Marcus och fikade. Han har fått vattkoppor och eftersom jag inte vet om barnen har haft det så tänkte jag att det var bra att se till att de får det om de inte haft det. Här kan du läsa om när vi inte visste om Oskar hade vattkoppor eller ej. På bilden ser det ut som vattkoppor med blåsor, men irl var det inga tydliga blåsor. Svårt att veta.

Framåt kvällen dök släkten upp för att fira mig. Jag blev extra glad och överraskad över att min bror hade fått permission från sjukhuset ett par timmar, så att han kunde vara med och fira! Jag hoppas att han tyckte det var roligt att träffas och gott med korv och blåbärspaj och skönt att slippa sjukhuset en stund, även om det säkert var tröttande att träffa massa folk och resa en bit och så.


Ja, vi grillade alltså korv, istället för tårta blev det blåbärspaj. Gott!


Jag fick fina presenter, bland annat presentkort på Bokus, pengar, massageljus (som tyvärr doftar lite för starkt för min astma, men tanken var god) och fina skyltar till trädgården (vill ha till alla växter nu!).


Chokladbollslakritsgodis från en av mina favoritaffärer, Glas & Lakrits!


Ljuslyktor - snöbollar!


Och sura och salta $!

 
Alltid lika roligt att träffa min underbara släkt!
 
Livet är naturligtvis en gåva - vem skulle våga köpa något så osäkert?
Stig Johansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar