2016-05-28

Långcykling och besök

Uj, vad vi är hurtiga, syrran och jag! Igår cyklade vi till grannsamhället nästan tre mil bort. På vägen dit tog vi en mindre väg med mycket grusväg. Det var några rejält jobbiga backar längs den, i bakgrunden syns en av dem. När vi kom upp var det väldigt vacker utsikt, men det syns inte lika bra på kortet som i verkligheten. Att cykla nerför lika branta backar på kladdig grusväg var läskigt, det gällde att hålla tungan rätt i mun. Men det gick bra.


Vi cyklade genom oerhört vacker natur, små röda stugor, rapsfält, syrener, liljekonvaljer - många smultronställen! Till slut kom vi fram och tog en glass i hamnen. Vi hann precis före MC-gänget som köar i bakgrunden av kortet nedan!
Jag åt hjortronglass och nougatglass. Gott!


Varma och svettiga!


Sedan cyklade vi hem längs en asfalterad och mer trafikerad väg. Det gick bra! 5,6 mil blev det totalt!

Efter en stunds vila roade jag mig med att sätta upp poolen. Det fattas en plastpigg, som ska hålla ihop rören. Nån som vet var de säljer sådana?


Josefin, Filip och Penny kom på besök! Penny och morfar hoppade studsmatta!


Penny smakade jord! Pallkragarna har precis rätt ståhöjd!


Hon fick leksaken som Elvira gjort!


Och så smakade hon risnudlar! Hon var mästerlig på att slurpa in dem i munnen! Vi andra åt grillat kött och risnudelsallad!


Vi hjälpte Josefin med lite skolarbete, religion och naturkunskap innan de åkte hem. Sedan tog vi kväll framför TVn!

1 kommentar:

  1. OJ vad duktig du är med motionen! Trevligt att du och syrran kan motionera tillsammans; min syrra har problem med sina knän så jag får nöja mig med att promenera med hundarna.

    SvaraRadera