2014-02-07

Is i magen eller hjärtat i halsgropen?

Så här såg det ut igår när jag hämtade sonen på förskolan. Han skottade taket, ståendes på ett antal däck (en lastpall stod lutad mot de nedersta däcken, så jag gissar att det var minst 5 ostadigt uppallade däck han balanserade ovanpå). Med Oskar är jag ofta i valet och kvalet; ska jag hindra honom eller ska jag låta honom hållas? Han måste ha bra balans och motorik, men trots det kan han ju ramla. Ofta står jag och tittar på, med hjärtat i halsgropen OCH is i magen, för jag vill inte begränsa honom. Men tanken finns ju där, tänk om det händer honom något? Det är en svår balansgång, det där föräldraskapet! Han var nöjd i alla fall!
Vi åkte på simskola efter detta. Han har redan tagit och köpt de två märken de tagit nu på simskolan, så han är lite besviken över att han inte får några nya märken. Vi får väl se om det hinner bli några fler under våren. 
Elvira var hos mamma och pappa under tiden, eftersom Håkan jobbar. De hade tittat på hästar och hon hade ritat en mycket fin teckning. 
Nu har vi tagit helg. Håkan jobbar ett tag till, men jag, Oskar, Elvira och kompisen Jocelyn har just smaskat i oss varsin semla. Snart är det dags för OS-invigning och i morgon ska Elvira och jag ut på äventyr!
Ha en trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Visst är det så att man ibland får stå med hjärtat i halsgropen och bita sig i tungan när barnen testar hur mycket de klarar av.

    SvaraRadera