2013-06-22

Midsommarafton

Vi började ju midsommarafton på Nyhem, se tidigare inlägg. När vi kom hem kramade vi Håkan och sen åt vi lite jordgubbar med mjölk. Vi klädde oss fina, för sen skulle vi ju till syrran med familj!
Visst är mina älsklingar fina?!!


Det första barnen gjorde var att bada i poolen. Det hade de bestämt tidigare på dagen, när det var riktigt varmt, men det gjorde inget att det var lite svalare i luften tyckte de.
Under tiden grillade Håkan och Kenneth och vi andra dukade fram alla tillbehör. Sen åt vi en massa gott. Vinägrett-potatissallad, grönsallad med fetaost, tomater och mozzarella, smördegsinbakad potatissallad, röra med soltorkade tomater, röra med ägg och dill och så grillat kött eller fisk. Gott!!!


Trevligt hade vi också, som vanligt! Vi skrattade mycket åt både vattenmolekylers storhet (eller litenhet) och instrumentet theremin, som Maria och Kenneth vägrade tro att det finns! Johan visade att han hade lite mer kunskaper om ovanliga instrument. Han fick också en del tips om han skulle få för sig att hålla tal på bröllopet han ska på imorgon!


Som avslutning åt vi naturligtvis Kenneths goda jordgubbstårta. I år hade inte Lovisa varit så delaktig i bakandet (men den var god ändå) men jag tror att det var hon som designat den. Fin och god!


Tack ännu en gång för en trevlig kväll Maria, Kenneth, Lovisa och Johan!!!

1 kommentar: