2012-08-10

Röj med mamma

Igår förmiddag kom mamma hit, och vi fortsatte att röja och slänga i Elviras rum. Oskar och jag passade på att städa i Oskars rum, vi slängde lite där också, men inte lika mycket som hos Elvira. Oskar dammade fönsterbrädet, möblerna, dörren och taket!


Här slängs det grejer, må ni tro. Mamma och Elvira i ett gott samarbete!


På eftermiddagen kom Tim, Ida och Emma. Vi fikade, pratade och lekte. När de hade gått hem upptäckte vi att Oskar och Tim hade hällt varenda en av Oskars leksaker i hans säng. I hans nystädade rum. Precis som de (mest Oskar) gjorde hemma hos Tim sist vi var där. Hm... Det är nog övervakning som gäller när de leker i fortsättningen.

På kvällen tittade vi på kort inför lördagens släktträff. Håkan och barnen är inte helt säkra på vad alla heter och hur de ser ut, det var ett tag sedan vi träffades. Sedan fastnade vi i fotoalbumen, tittade på gamla bilder från när vi var i Danmark när Elvira var ett halvår, gamla släktträffar med mycket mera. Roligt!

Idag vaknade barnen och jag halv åtta. Halv åtta på måndag ska vi vara på väg till förskola/fritids/jobb. Hur ska det gå till?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar