2012-03-04

Vasaloppssöndag

Även detta års första marssöndag sitter jag bänkad framför TV:n. Vi skulle egentligen ha varit på Söndax, men vi har fortfarande magsjukekarantän och vi tyckte det var bäst att vi höll oss hemma allihop. Idag bestämmer jag över fjärrkontrollen. Håkan gör allt tänkbart annat än att se på TV. Oskar tittar på Doktor Snuggles, han vill inte se "vuxenprogram". Elvira såg starten och vill se målgången, men nu tittar hon på Gladiatorerna på datorn. Hon har aldrig sett det tidigare, men efter att flera klasskamrater pratat om det ville hon veta vad det var.
På bilden ser ni starten på Vasaloppet 2012.


Vi var ju i Dalarna två gånger i somras. Den första gången besökte vi bland annat Vasaloppsmålet, där Elvira hittade sin första cache. Klicka här för att läsa om det!
Den andra gången besökte vi starten, där vi också hittade en cache! Här kan du läsa om det!

Jaha, vem vinner då? De verkar vara rätt många som hänger ihop än så länge. Jag tror jag hejar på Jerry Ahrlin även i år, jag tycker han förtjänar att vinna! Lycka till!

1 kommentar:

  1. Jag "skolkade" idag och var hemma och tittade. Tycker det är så roligt! Första gången jag tittade på ett helt Vasalopp var för 6 år sedan då vi låg inne med tvåmånaders Seth med rsvirus... Sen dess har jag försökt titta. Jag sa till Stefan att han ska försöka vara ledig nästa år så han oxå kan titta ��
    Hoppas ni får må bra!!!
    Btw i år ska vi till Nyhem. Seth och jag fr-tis tänk om vi ses då :) kram

    SvaraRadera