2012-03-17

Gjort nåt vettigt?

I förmiddags åkte mamma och jag till Marieberg för att handla. Jag tänkte köpa rep till räcke till trappan, men det gick inte, pga brist på plugg. Misstänker att jag är svartlistad på Bauhaus, att det sitter ett foto på mig med texten "Släpp inte in denna galning" eller något liknande. Jag kom hem med skor och stövlar till barnen, sugrör och ett glatt humör efter en trevlig förmiddag med mamma. När jag kom hem kom Emma med en leksugen Tim. Oskar och Tim lekte en stund (Ida är sjuk) och vi fikade. När de hade åkt styrde vi kosan mot Godisakuten, där lördagsgodis inhandlades. Håkan ägnade förmiddagen åt ommöblering i "gästrummet".Jag har också ägnat tid åt rummet, slängt gamla papper, sorterat papper och böcker mm. Så här blev det:


Vår faktaboksavdelning, våra odlingar mm


Säng och skrivbord

Vi har också städat bland våra (mest Håkans) 61 kokböcker. Behöver man så många? "Vår kokbok" är nog den vi använder mest, men det bläddras friskt i de andra! Många av dem handlar om italiensk matlagning av någon outgrundlig orsak.
Ikväll ska vi titta på en av filmerna efter Arne Dahls böcker. Elvira ska nog se Gladiatorerna. Hoppas du också har en trevlig lördagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar