2012-03-11

Kyrkan, vargar och planeter

Ännu en härlig dag! På förmiddagen var barnen och jag till kyrkan. För en gångs skull var jag inte på Söndax utan fick lyssna till predikan.
När vi kom hem åkte Håkan och jag till naturreservatet Vargavidderna. Solsken, vacker natur och världens bästa sällskap! En cache hittade vi också! För att ta oss till vindskyddet och utkikstornet fick vi vandra på spänger. Det är något speciellt med att gå på spänger. Många barndomsminnen!


Utsikt från utkikstornet. Några vargar såg vi inte. Inget annat levande heller. Men det var vackert ändå!


När vi kom hem drack vi kaffe i solskenet på baksidan av vårt hus. Härligt! Jag har gjort lite nytta också, rensat bland barnens kläder och lämnat en del till klädinsamlingen och en del till min brorsdotters barn.

Mathilda och jag var ute och tittade på planeter ikväll, Jupiter och Venus är ovanligt nära varandra de närmaste dagarna. Titta västerut så ser du dem! På kortet är det som lyser starkast en gatlampa, men ovanför den till höger syns planeterna, Jupiter till vänster och Venus till höger.


Imorgon är det studiedag. Fritids är också stängt, så Elvira ska vara hemma hos Mathilda. Håkan, Oskar och jag ska iväg som vanligt. Jag önskar dig en bra vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar