2010-12-05

Julförberedelser och mycket att göra

Håkan har lagat julmat idag, som nu ligger i frysen och väntar på att det ska bli jul. På den första bilden gör han Strömmingsrullar, Mathildas favorit-julrätt. Inget jag älskar!


På den här bilden syns lådor med Janssons frestelse och plåtar med nötkakor, dessa underbart goda julkakor. "Minna om dom", sa Oskar. "Nöttekakor"

Mamma och pappa kom hit och fikade på efttermddagen, smakade saffransskorpor och nybakade nötkakor. Ett trevligt sätt att fira andra advent!
Veckan som kommer känns fullspäckad. Gympaavslutning, Minisavslutning, besök på Specialpedagogiska skolmyndigheten, julfest med klassen, min storebror Pär fyller år, julbord med jobbet, medarbetarsamtal, släktkalas för Elvira, barnkalas för Elvira, förberedelser för Söndax julfest och Söndax julfest. Helst ska jag hinna klämma in två utvecklingssamtal också, plus ett utvecklingssamtal med Oskar. Och ja, jag ska jobba också! Det värsta som kunde hända vore om det mitt i allt detta dyker upp en fotoperation. Jag fick brev i fredags att det räcker med den mindre operationen, bara 6 veckor med gips alltså. Skönt! Samtidigt så vore det ju bra att få den avklarad så fort som möjligt.
Just det, jag måste slå in paket till Elvira också! Och innan dess måste vi bestämma vad hon ska få nu och vad hon ska få till jul. Och det fattas tre paket i Oskars paketkalender...
Och snuvig är jag fortfarande... Önskar mig lite julefrid!
Dagens citat:
Det är roligare att prata med någon som inte använder långa, svåra ord, utan korta, lätta ord, som: Vad sägs om lite lunch?
Nalle Puh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar