2010-07-24

Svamp och bröd

Vad kallt det var igår! Plötsligt kändes det nästan som höst. Lite tidigt, tycker jag, det är ju faktiskt juli fortfarande, och flera veckors semester kvar. Så det blir nog snart varmare igen!
Håkan och Oskar var ute i skogen igår för att se hur det stod till med kantarellerna. Några stycken hittade de i alla fall. Vi har faktiskt kvar svamp i frysen sen förra sommaren, har visst varit dåliga på att äta... Men det är klart, vi hade ju rätt många liter i frysen i höstas.


Jag fick en surdeg av min svåger Stefan i lördags, igår testade jag att baka bröd på den. Hela familjen vågade provsmaka. Det blev jättegott!


Jag var tvungen att göra om min blogg igår. Bakgrunden som jag hade skulle försvinna, enligt dem jag hämtade den hos, och när jag förökte ordna till det så blev allt bara svart. Därför valde jag att göra om den helt. Jag är inte helt nöjd, jag får se om jag gör om den snart igen eller om jag vänjer mig vid det nya utseendet.

Vad ska vi hitta på idag då? Det verkar inte vara strålande sol och varmt ute, så det blir nog inte att åka och bada. Vi får väl se vad vi kan hitta på!

Dagens citat:
Ont blir gott- när värre kommer.

1 kommentar: