2010-07-23

Semester i Väst!

Vi har varit på några dagars semester på Västkusten, mamma, pappa, Håkan, Elvira, Oskar och jag. Underbara dagar med bra boende, god mat, trevligt sällskap och toppenväder!
Cool kille i bilen!


Elvira tyckte att det var väldigt roligt att hoppa i vågorna. Jag med - men vad trött man blir efter ett tag. Vi badade vid Skrea Strand, nära vandrarhemmet där vi bodde.


Elvira på kvällspromenad vid stranden med sin nya tunika och sin nya docka, hennes Ullaredsfynd. På väg till Falkenberg stannade vi nämligen vid GeKås i Ullared så att Elvira skulle få se den stora affären. Det var mycket folk, vi hittade ingen parkering så Håkan och Oskar väntade i bilen på en 10-minutersparkering. Inne på GeKås kändes det inte som om det var så mycket folk, annat än på leksaksavdelningen.



I Hunnebostrand bodde vi väldigt nära en klyfta, som Håkan, Elvira och jag utforskade litegrann.


Baguetter i Smögen har blivit en semester-tradition för vår del. Ljuvligt gott!


På vägen hem passade vi på att bestiga Kinnekulle. Efteråt drack Oskar lite vatten, det kan behövas när man har bestigit ett berg!

Vi har också hunnit med att äta frukostbuffé, som vi som en glad överraskning insåg ingick i priset på vandrarhemmet i Falkenberg, vi har ätit rökt fisk, vi har sett Bockstensmannen och Varbergs fästning, vi har hälsat på Birgit och Lollo, vi har fikat med Gradins och vi har haft väldigt roligt tillsammans!

Dagens citat:
Att kämpa mot storm ger fastare rötter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar