2010-07-04

Lata dagar i solen!

Vilka härliga dagar vi har just nu! Varma och soliga, och jag tycker till och med att det varma sommarregn vi fick i går kväll var härligt! Det tyckte Elvira med, hon dansade omkring i regnet tills hon var genomblöt. Det gjorde jag med när jag var liten, det var härligt, vill jag minnas!

I fredags följde mamma med mig och barnen till sjön. Vi badade mycket, det var säkert 23-24 grader varmt i vattnet. Mamma hade simskola med Elvira, hon simmade flera meter med armpuffar på, gjorde arm- och bentag precis som man ska! Oskar är också totalt orädd, han gick rakt ut i vattnet (med armpuffar på) fick en kallsup, hostade lite och fortsatte plaska. Gång på gång. Vi hann också med att fika.


Igår var Håkan, Mathilda, Jossan, barnen och jag iväg och badade, vi åkte redan på förmiddagen. Det var lite kallare i vattnet i den sjön, men det var ändå härligt! Här äts det lunch på stranden.


När vi kom hem från badet gick vi ner till Rastpunktskalaset och tittade på gamla bilar som stod utställda. Fast målet med vår promenad var väl egentligen lördagsgodis på godisakuten! Det var varmt att gå, vi släpade oss hemåt efter ett tag. Håkan hittade ett bra sätt att svalka av sig på hemma!


Jag har lyckats få mina barn att tycka att jag är jättesnäll när jag ger dem mellanmål, eftersom de har kommit på att det är mycket gott med smothies! Yoghurt och bär, mixa, och sen självklart sugrör i så det känns lyxigt! För övrigt upplyste Elvira mig om att om man är ihop med någon så kan man ha två sugrör i och dricka från samma glas. Ett litet tips i sommarvärmen!


Måste köpa fler sugrör bara, de börjar att ta slut.
Idag ska Elvira och jag på teater, Bröderna Lejonhjärta i Lerbäck!
Dagens citat:
Ibland kan man bli trött
på att vara människa.
(Vilket negativt citat, passar inte alls idag... Citaten kommer för övrigt fortfarande från Tredje klokboken, jag är på sidan 85 av 125.)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar