2010-04-20

Vardag

Idag har jag haft utvecklingssamtal med några av sexorna. Det är rätt trevligt att sitta och prata med eleverna och deras föräldrar (oftast), men det tar ju sån tid! Den här veckan har jag endast samtal med sexorna. Jag hade fyra samtal idag, imorgon har jag tre och på torsdag ett. Fyrorna klarade jag av i februari och femmorna blir i maj, när alla delar av de nationella proven är klara, de har ett par mattedelprov kvar. Det ska bli skönt när alla nationella prov är rättade och alla utvecklingssamtal är avklarade.

Nästa läsår kommer jag att arbeta på en annan arbetsplats, tjejen som hade klassen innan mig kommer tillbaka från sin föräldraledighet. Jag behöver inte oroa mig för att bli arbetslös, jag har tjänst i kommunen och har arbetat ganska länge, men jag vet ännu inte var jag ska jobba till hösten. Min chef har lagt fram ett förslag, men sedan hänger det på vilka politiska beslut som fattas. Jag tror att jag kommer få besked den 11 maj. Hoppas på ett bra besked!

På jobbet har vi en liten motionstävling den här månaden och nästa, där vi samlar poäng och lägger ihop lite pengar till en prispott. Jag vet att jag inte har en chans att vinna, det finns flera som motionerar rätt mycket, men jag har bestämt mig för att kämpa lite och inte bara ge upp. Så jag har försökt röra på mig minst en halvtimme om dagen i ett par veckor nu. Det är mycket för att vara jag! Jag har till och med varit ute och cyklat ett par gånger, det var annars mycket länge sedan.

Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre! Ska dock inte motionera utan slappa framför TV:n med en halvdålig (än så länge i alla fall) bok.

Dagens citat:
Folk tror vad som helst
bara man viskar det.

2 kommentarer:

  1. Hej Jag såg i din blogg att ni för ett tag sedan lyssande på most wanted Astrid. Vi letar med ljus och lykta efter den skivan. Har du kvar den? vill du sälja den?

    SvaraRadera
  2. Jag har tyvärr bara en bränd skiva!

    SvaraRadera