2015-03-14

Lördag med hästar och mellomys!

I förmiddags blev det en härlig promenad i solskenet! Lite kallt, men ändå härligt!


Oskar täljer mycket just nu och med lite hjälp från Håkan har han fått till en pilbåge med pil som han gärna skjuter med. 


I eftermiddags åkte vi och hälsade på Marcus med familj. De har fått många lamm nu. Tycker inte det här lammet behandlar sin mamma schysst!


De har köpt ett par ponnyer också, vi gick en skogspromenad och barnen turades om att rida. Elvira var så duktig och red själv!


Oskar också, på den lite äldre och lugnare hästen. 


Elvira fick mata flasklammet Elsa. 


Jag fick med mig en mycket nöjd dotter hem, efter en dag med lamm, hästar, hundar och mycket god blåbärspaj  utbrast hon "Jag är så lycklig!"
Oskar har också haft kul, men att vara hos Marcus är ju vardagsmat för honom. Rida är ju däremot nytt, det tyckte han var spännande!

Ikväll har vi grillat, vi fick sällskap av mamma, Ingalill, Jossan, Filip och Andjelin. Hur många män krävs det för att grilla? 2 1/2 män!


Nu är det mellomys!


Med bästa sällskapet!


Jag hoppas att ni också har en bra kväll!

2 kommentarer:

  1. Vad mysigt ni verkar ha haft det:) Blir riktigt avundsjuk på dina barn som fick rida; det är så underbart! Det är verkligen något som jag skulle vilja var del av min vardag...

    SvaraRadera
  2. Åh så mysigt, ibland kan jag längt efter att bo på landet med djur men jag inser ju att det är mycket jobb och därför passar villaområde bättre för oss. Men det verkar så mysigt, toppen med vänner som bor så, då kan man få pyssla med djuren utan krav :)

    SvaraRadera