2015-03-06

Vår fredag!

I morse låg den här pösmunken i trappan. Det är inte lätt att gå upp eller ner då!


Efter jobbet gick jag och den här killen, med mössan över ögonen, hem. Fast först var han tvungen att åka lite månbil. Tänk vad han längtade efter att få börja fritids förra våren, så att han skulle få åka månbil!


På eftermiddagen gick vi hem till Camilla, Wilma och Tyra och tittade på deras fina nya rum. Sen fikade vi såklart. Camilla hade gjort nån chokladkaka utan vanligt socker. Gott, och det gick ju att låtsas att det var nyttigt... Medan barnen lekte/umgicks/cyklade så pratade vi jobb. Det kanske låter tråkigt, men det är så skönt att få diskutera med någon ibland. På jobbet hinns det sällan med att prata någon längre stund. Vi har avhandlat DLS-test, nationella prov, matteböcker med mycket mera. En mycket trevlig eftermiddag, och vi hade så mycket att prata om att jag stannade mycket längre än jag tänkt!


Ikväll har Oskar bestämt kvällsmaten, pizza. Han gjorde en variant med skinka och champinjoner och sen gjorde Håkan en med ädelost och skinka. Goda båda två!

Jag sa till Oskar att jag också gillade pizza med skinka och champinjoner när jag var liten. "Då har vi i alla fall en sak gemensamt" svarade han glatt.
Jag gillar hans humor, han säger så ljuvliga saker mest hela tiden!

 
Nu sover herrarna i familjen, Elvira har lagt sig och Mathilda och jag sitter med varsin dator och slötittar emellanåt på Let's dance. Imorgon blir det Stockholm över dan. Upp tidigt, bäst att sova snart!

1 kommentar:

  1. Syrrans hund brukar ligga likadant som er katt:) Skillnaden är att deras hund är en 40-kilos schäfer så det kan bli lite trångt - hon har till och med ramlat av nån gång...

    SvaraRadera