2016-01-09

Arbetsstart

I torsdags var det dags att börja arbeta. Fritids var stängt, så Oskar fick sovmorgon och blev sedan utskjutsad till Marcus, både torsdag och fredag. Tack för hjälpen!

Det var riktigt segt att gå upp. Klockan ringde sju, vilket inte är jättetidigt egentligen, men det kändes som mitt i natten. 

Torsdagen ägnade jag åt planering, underbart att få en hel dag till det. Jag fick mycket gjort. Och hann prata en del med de kollegor som var där. 

När jag gick hem började det bli mörkt, men det var vackert med snön och lamporna och skymningen. 


Oskar hade fått vaktelägg som han naturligtvis ville smaka. 


De är verkligen små!


I fredags hade vi lite gemensamma möten, men vi hann också med egen planering. Jag har äntligen fått en pulpet att ha tangentbordet till smartboarden på, istället för att bära det på armen när jag skriver. Underbart! Nya gardiner är också på väg upp, det blir fint och fräscht!


Håkan och jag handlade på eftermiddagen. Sedan gick syrran och jag lite stavgång. Under tiden städade Håkan bort det mesta av julen. Nu är allt bortstädat, jag återkommer om det! 

1 kommentar:

  1. Oj, är det så det ser ut i skolan nuförtiden?! Lärarens skrivbord borta för alltid...eller? Vad gammal jag känner mig :))

    SvaraRadera