2012-05-11

Polis, polis...

Idag har jag haft en härlig dag. Jag tog kompledigt från jobbet och följde med Oskar till förskolan. Eftersom min son med flera just nu är väldigt intresserade av olika yrken har de haft besök av brandkåren och idag var det polisens tur. Barnen fick ställa frågor till poliserna Lotta och Robban och de fick titta på handbojorna, batongen och radion. Sedan gick vi ut och tittade på polisbilen. Mycket spännande!


Sedan fick de åka ett varv i polisbilen, här åker Oskar i baksätet. Jag hoppas att det var sista gången han åkte i baksätet på en polisbil!


Efter maten gick vi hem. Elvira kom från skolan straxt efteråt. Lite senare kom mamma och var barnvakt medan jag klippte håret. Det händer inte så ofta, så jag passade på att klippa av ett par decimeter. Så här blev det! Får se hur det ser ut när jag har tvättat det, jag gissar att det kommer att böja sig åt helt fel håll när jag inte gör något åt det. Men förhoppningsvis ser det bra ut ändå.


När jag kom hem från frisören och affären hade Jossan, Filip och Andjelin dykt upp. Vi ska på kosläpp och fira Filip i morgon. Fast inte samtidigt, alltså.

Nej, nu blir det att slöa framför TVn en stund! Gokväll!

1 kommentar:

  1. Nej, det är inte vår pizzeria, detta är en i Vansbro/ Syster Yster

    SvaraRadera