2012-05-05

Helg utan kort

Jag har knappt tagit ett kort den här helgen, så konstigt! Det får bli ett blogginlägg utan kort, helt enkelt. Igår kväll hade vi goda vänner på besök, Emma, Micke, Ida och Tim var här och åt mat och lekte/pratade. Trevligt som alltid! Barnen somnade strax före kl 22, vilket innebär att de är rätt trötta idag...

Idag på förmiddagen slöade vi mest. Elvira och jag började läsa i Det lilla huset i stora skogen, den första av Laura Ingalls Wilders underbara Lilla huset på prärien-böcker.
Efter maten åkte vi till Askersund, via Tycke och Karintorp. Utan att cacha! I Askersund hälsade vi på barnens farmor och åt fruktsallad och glass. Och pratade! Svärmor verkade sugen på att åka till Ullared eftersom hon missade vår resa nyss. Det kanske får bli ännu en resa, jag är aldrig omöjlig!

Det är lite kallt och blåsigt, jag som hade velat sitta i solen och slöa. Förhoppningsvis blir det snart varmt och skönt!
Ikväll ska vi äta kött med rödvinssås och hasselbackspotatis, det ska bli gott! Vem vet, kanske ser vi Twilight - New Moon.

Ha en trevlig lördagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar