2012-05-18

Lite gamla bilder!

Igår kväll började jag leta efter bilder från tidigare års cykelutflykter. Vi började som sagt troligen 1990, jag vet att både Johan och Martina och kanske Daniel också åkte i cykelstol bakpå de vuxna. Jag hittar dock inga kort från dessa år utan det tidigaste kortet är från 1997, då mamma, Lovisa, Martina, Johan, Maria och jag cyklade. Kenneth är med på bilden, frågan är om han cyklade (näst intill otänkbart) eller om han körde följebil och pausade med oss?


År 2000 är det här, Lovisa cyklar själv för första gången. Om jag minns rätt kom hon ganska långt, men till slut fick vi ställa cykeln vid en gran.


2003 var vi en liten skara, jag antar att Johan och Martina hade blivit för stora för att vilja följa med.


2005 var Kalle med för första gången. Martina och Ida cyklade också. Håkan och Elvira åkte följebil.


2006 regnade det. Vi skippade cyklingen och det var så kallt att vi satt inne och fikade. Det är alltid fler vid fikat än som cyklar!


2007, lite suddig bild. Pär, Alexsandra och Isak är med!


Sen har det varit lite sisådär med cyklandet. 2008 hade jag foglossning och var höggravid och cyklade inte, jag kommer inte ihåg hur övriga gjorde. 2010 tror jag inte att vi cyklade, eftersom vi förberedde Martinas bröllop. Jag har i alla fall inga kort från det. 2011 cyklade inte Elvira och jag, hon fick feber, så då var det bara Maria, Alexsandra och Isak som cyklade. Isak cyklade själv för första gången, och orkade långt, men inte hela vägen. Var det alltså 2009 som jag cyklade på Mathildas cykel och fick ge upp eftersom vi inte var kompatibla? Jag får rådfråga mitt extraminne (syrran). Hon kanske har fler gamla bilder?

Jag undrar hur vi fick för oss att börja med den här traditionen? Vi har roligt i alla fall, när vi väl kommer iväg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar