2011-09-26

Cacheing mm

Jag hittade en bild från i fredags i mobilen, Oskar och Elvira kom på att "Vi kramar Mathilda"  och slängde sig på henne. Härliga syskon!


Igår åkte vi till Mega för Elvira har vuxit ur så gott som alla sina tröjor. Håkan fick handla medan jag satt på en pall. Sedan geocachade vi lite på vägen hem, något som Oskar var mycket missnöjd med... "Mitt finn och min Barbafön och mitt godis saknar mig!" (Övers: Mitt (får)skinn och min (gosedjurs)Barbaskön och mitt godis saknar mig!) "Jag vill åka hem!"

När det blev fikadags hittade vi ett matställe där vår väg korsade E18. De såg ut att servera god mat där, kanske värt ett till besök? Kaffe och glass inhandlade vi där i alla fall! En cache fanns det i närheten också. Min stackars fot mådde inte så bra av att åka bil så länge, det gjorde lite för ont när vi kom hem.


Idag är det studiedag och fritids är stängt, så Elvira har varit hemma. Mathilda tog med oss på en lunchutflykt till en välkänd snabbmatskedja. Vi lyckades hitta tre bekväma fotöljer, en med en fotpall i precis lagom höjd för mitt ben!

 

När vi kom hem spelade vi Finns i sjön, fikade och fnittrade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar