2011-04-24

Påskafton, kvällen

När vi kom hem från sjön njöt vi i solen, lagade mat, pysslade i trädgården och hade det allmänt trevligt. Jossan, Filip och Oskar åkte och hämtade Kalle, som nu varit här två helger i rad. Rekord! Framåt kvällen grillade vi, det blev fläskytterfilé med grekisk sallad, tzatziki, hummus, bea och pommes. Gott! Köttet var marinerat i påskmust!

Jag har snubblat på fenomenet geocaching tidigare, nu har även Håkan gjort det, vilket ledde till att Håkan, Filip och jag tog cyklarna efter maten och gav oss ut på jakten efter de rätta koordinaterna. Geocaching är en sorts skattjakt, läs mer om det här.


Först hamnade vi på en spännande plats, men eftersom vi inte riktigt visste vad vi letade efter så hittade vi inte helt rätt. Då bestämde vi oss för att pröva ett annat ställe, med andra koordinater.


Efter lite letande hittade vi rätt, vilken lycka! På en lista i behållaren skrev vi våra namn, sedan vände vi glada hemåt!


Testa du också, det finns "skatter" nästan överallt!

2 kommentarer:

  1. Vad kul att de skrev om det precis nu! En klasskompis visade det för mig förra veckan, och visade mig att det fanns "skatter" i Laxå ;) haha.

    SvaraRadera
  2. Du får leta när ni kommer hit =)

    SvaraRadera