2011-04-29

Framtida karriärer!

Idag blev det hamburgare från BK till kvällsmat, eftersom vi glömde ta fram köttet vi skulle grilla ur frysen. Oskar följde med i bilen, han tyckte det var mycket intressant att jag pratade med en stolpe och att det stod en farbror (20+) med mikrofon och gav oss hamburgare. Tidigare har han varit övertygad om att han ska bli sopgubbe när han blir stor, nu ska han jobba på BK. Med mikrofon. Karriärbyte!

Väl hemma konstaterades snabbt att barnen fått olika leksaker i sina påsar. Det är aldrig lyckat, gråtande barn blev resultatet... Det fick mig att tänka på ett besök på Mc Donalds på 90-talet i - ja, vart var det nu? Wien? Prag? Berlin? Inte Salzburg eller Augsburg i alla fall tror jag- då olika leksaker i barnens lådor höll på att förstöra resan... Problemet tror jag löstes genom inköp av nya leksaker. Vilka barnen var får ni lista ut själva =)

I morgon ska Håkan och jag fira vår 7:e bröllopsdag! Egenligen skulle vi ha gjort det i söndags, men vi visste ju att vi skulle ha huset fullt i påskas, så vi valde att fira denna helg istället. Vi ska sova på hotell en natt och äta hotellfrukost! (Och på tal om det vill Elvira jobba på hotell när hon blir stor!) Lite shopping och lite geocaching ska vi förhoppningsvis hinna med.
Mamma tar hand om barnen i morgon förmiddag och sen kommer svärmor hit och tar hand om barnen! Tack!

1 kommentar: