2011-03-06

Vasaloppet

Förmiddagen den första söndagen i mars brukar jag tillbringa i soffan framför TV:n. Så också idag! Jag gillar Vasaloppet, det är en härlig blandning av elit och vanligt folk. Visst är det roligt att se vilka som leder, drar och vinner, men det är lika roligt med alla som fastnar i trängslen i första uppförsbacken, tappar stavar, dricker blåbärssoppa och hälsar hem till familjen. Barnen är inte så intresserade, just nu är de ute och leker i snön istället. Elvira tyckte det var lite roligt att se starten med alla människor. Vi tog fram fotoalbum och tittade på kort från sommaren när hon var 1½ år och vi stannade och tittade på platsen där Vasaloppsstarten sker och på kort från sommaren 2008 när vi åkte Vasaloppssträckan med bil och gick i mål i Mora.


Nu får vi se hur det går idag, vem som vinner. Jag hejar nog på Jerry Ahrlin, han har ju varit så nära att vinna (tvåa, trea och fyra) så nu kunde det ju vara dags för honom, tycker jag!

1 kommentar:

  1. Är vi släkt eller... Har sprungit fram och tillbaka till tv hela fm och tycker det är så kul. Största sportevenemanget men samtidigt folkfest och kultur. me like.
    Saffranssamakande semlor är mycket gott!/ kram Syster Yster

    SvaraRadera