2011-02-24

Tågresa

I eftermiddag har mamma, Elvira, Oskar och jag varit på utflykt! Vi åkte tåg till Hallsberg eftersom Oskar aldrig har åkt tåg och därför har tjatat en del om det. När vi stod på stationen och tåget kom så blev Oskar rädd och ville åka hem, det lät ju så mycket. När vi kom fram åkte barnen och mamma rulltrappa medan jag vilade mig en stund på stationen. Foten är bättre, men det är fortfarande jobbigt att gå långa sträckor. Sedan gick vi till leksaksaffären där barnen handlade upp sina sparade slantar. Så var det dags för fika. Barnen åt glass och mamma och jag åt kaka och drack kaffe. När vi fikat klart gick vi tillbaka till stationen, köpte lite resgodis och åkte rulltrappa igen. Det var nog det allra roligaste om man frågar Oskar.


När vi åkte hem blev det premiär för oss alla att åka "tvåvåningståg", naturligtvis satt vi på "övervåningen"!


Jossan och Filip åkte hem till oss medan vi var i Hallsberg. Tyvärr låg inte extranyckeln ute, så de fick vänta i kylan ca 45 minuter innan vi kom hem... Men nu börjar de tina!

1 kommentar:

  1. Oh, vad härligt med tågresa och rulltrappor!!! Vilken bra utflykt ni gjorde!! Det är sånt där barnen kommer komma ihåg sen tror jag. För det är ju så mysigt!!
    Hoppas foten mår bättre!
    Kram

    SvaraRadera