2010-09-26

Trevlig lördag!

Jag gillar lördagar! Igår förmiddag städade jag och barnen deras rum. Städade och städade, förresten, Oskar tog mest fram saker. Han måste ha missuppfattat det hela. Elvira var desto duktigare! Sedan åkte Elvira och jag och handlade lite mat och köpte lördagsgodis. Medan Oskar sov middag plockade Håkan svamp (att ge bort, vår frys är full...) och jag bakade en knäckig äppelpaj. Den fikade vi tillsammans med Håkans bror och hans två mellansöner medan Oskar underhöll oss genom bland annat dans på bordet, typ.
Senare på eftermiddagen kom två prinsessor på besök hos oss!


Min systerdotter Lovisa har länge pratat om att hon vill vara barnvakt någon kväll. Igår kväll passade det oss och henne, så Håkan och jag fick en stund på tu man hand, något vi verkligen uppskattade. Det blev kinamat! Självklart åt jag (och inte Håkan) friterade bananer med glass. Ja, jag åt mat också förstås! Vi hade tänkt gå en promenad, men vädret var inte på vår sida så det blev en mysig åka-bil-i-mörkret-på-vägar-där -man-inte-ser-något - tur! När vi kom hem såg vi på filmen Marys chans, byggd på Sidney Sheldons bok. Den är inspelad 1988 och det syns på kläder och frisyrer, det kan jag lova!
Denna dag har vi inga planer för än så länge. Det ser ut att bli en dag inomhus, att döma av vädret. Men vem vet vad dagen bär med sig!
Dagens citat:
Älska, älska allt annat är ingenting.
Jean de La Fontaine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar