2009-04-19

Det är mycket som ska göras när det är vår

I fredags eftermiddag åkte mamma, jag, Elvira och Oskar till Örebro för att köpa skor. Vi kom hem med tre par. Elvira fick ett par bruna och rosa gymnastiskor och ett par rosa tygskor. Oskar fick ett par gymnastiskor i svart, rött och beige-grönt. Jättefina. Allt detta för 298 kr! Vi nöjde oss inte med att bara leta skor utan vi gick runt hela Marieberg och tittade på nya affärer och ombygnationer. Oskar fick en grön- och vitrandig vårmössa, han blev jättefin. Vi fikade också, mamma och jag delade på en smaskig choklad- och hasselnötsmuffin. Ja, Oskar fick också några smulor. Elvira åt chokladboll. Det var roligt att vara ute på utflykt med mamma!

Min man hade tänkt ut ett antal projekt som skulle genomföras i helgen. På fredagen röjde vi i garaget och åkte till tippen med massa saker, bland annat vårt kylskåp som gick sönder i veckan. (Nu har vi ett gammalt kylskåp tills vi kommer oss för med att köpa ett nytt.) Vi rensade också ut en massa skor och slängde de som inte ska användas mer. Jag körde lite saker till loppis och till syrran.

I lördags förmiddag körde Håkan med mossrivaren på gräsmattan och jag räfsade. Jag lämnade tillbaka skidor och resesäng som vi hade lånat inför Sälenresan. På eftermiddagen grävde vi upp pepparrot som vi fått av min svägerska och sedan hämtade vi, som ni ser på bilden, hästskit att ha i landet.


Vi hann även med att köpa lördagsgodis och fika med mamma och pappa. Idag har jag stöttat upp tomatplantorna och Håkan har tvättat fönstren på övervåningen och bytt till sommardäck på bilen. Visst har vi hunnit med mycket? Men oroa er inte, vi jobbar inte ihjäl oss. Vi har hunnit med att grilla också!

Dagens citat:
Ingen har någonsin drunknat i sin egen svett.
Ann Landers

2 kommentarer:

  1. Verkar som att du har fullt upp, låter härligt att vara mammaledig när det börjar bli vår, har nästan glömt hur det var. . . . var på Almas 1-årskalas förra veckan, helt klart går tiden väldigt fort.
    Ha de gott
    Kram Ingegerd

    SvaraRadera
  2. Får lite ångest då jag tycker att vi alltid ahr något annat inbokat så fort det blir helg. Hinner inget i trädgården.Just nu har jag en omröstning om vilket inredningsprogam som man tycker bäst om, rösta gärna och kom med kommentar/ Syster Yster

    SvaraRadera