2019-02-23

Härlig fredag i Sälen!

På fredagen var det bara jag och Oskar som begav oss iväg mot backarna. Elvira mår inte riktigt bra och valde att stanna hemma och Mathilda bestämde dig för att avvakta till lördagen. Lika bra det kanske, den nya sittlifter var inte igång på hela dagen och den gamla stängde på eftermiddagen, så det blev mycket ankarlift. Vädret var rätt likt torsdagens, med ispikar som blåste i ansiktet och tog man på sig skidglasögonen såg man inget eftersom de var fulla av is. Inte de bästa förutsättningarna, men Oskar ochjag  försökte roa oss, bland annat med kexchokladtipspromenaden. 



Varm choklad var gott och piggade upp lite!



Lite åkning i Branten. 



Sen var det dags för sista lektionen med snowboardskolan. Jag åkte ankarlift och röda backar och lyckades hamna där Oskar var, men försvann kvickt iväg till andra backar för att inte stalka dem!



På toppen var det riktigt blåsigt och när hag tog det här kortet kunde jag inte se vad jag tog kort på genom skidglasögonen...



Men det var ändå vackert, och jag åkte några riktigt härliga åk där! 



Så var det avslutning på skidskolan med dragkamp mot läraren John. 



”Tack och adjö, massor med snö!”



Vi åkte till stugan och drack kaffe/varm choklad. Sedan tog Mathilda och jag en runda på längdskidor, Pulsenslingan vid Östra Tandådalen. 



Så fridfullt och vackert!





Vi åkte och handlade. Till kvällsmat blev det pastasallad med pesto och en massa småplock!



Sedan slöade vi, tittade på finalen i På spåret och hade det mysigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar