2019-02-18

Dimmig måndag i Sälen

Idag var det dimmigt i backarna. Men det hindrade inte oss, vi var där från strax efter nio, då de öppnade, till en stund innan 18, då de stängde. 



Vi testade den nya liften i Hundfjället, med värme i sitsen och en huva att fälla ner. Toppen, men kön var lång...



Kusin Johan kom och åkte lite med oss, men han kom inte med på bild. 
Vid lunchpausen drack vi varm choklad! Vi hejade också på syrran, Martina, Johan och Arvid, men hann inte se Arvid åka något. 



Sedan var det dags för skidskola för Marcus och snowboardskola för Oskar.  De hade det riktigt bra, vad det verkade. Oskar fick samma lärare som förra året, det var han riktigt nöjd med!



Under tiden tog vi med Ingmarie i en röd backe. Syrran var också med, men hon är sjuk och orkade knappt åka. Sedan hämtade vi grabbarna. 
Syrran åkte hem till sig och Elvira följde med henne. Arvid och Vera lockade!




Efter en snabb fika åkte vi skidor/snowboard igen. Marcus och Johan åkte World Cup - backen. Oskar testade snowboard i branten. Det gick bra!



Sedan åkte Ingmarie och handlade och Oskar bytte till skidor och så åkte Marcus, Oskar, Johan och jag World Cup - backen ett par gånger. Det var länge sedan jag åkte den. Vi avslutade med Trollskogen, men där tog jag inga kort. Dimman höll i sig hela dagen, som synes!



Vi åkte hem och åt hamburgare. Sedan kom vi på att vi tappat bort en termos, den fick vi åka och leta efter. Det var vackert i Hundfjället!



Vi avslutade kvällen med mys i stugan!



Nu är klockan halv tio och alla utom jag har gått och lagt sig. Lika bra att jag också gör det. Ska bara stretcha lite först!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar