2019-01-19

Selma Spa - lördag

Min familj var inte helt glad över att jag skulle bort igen, det är ju inte så ofta det händer så det är ju typiskt att det blev samma vecka. Nåja, de överlever. Efter förmiddagskaffe hemma igår åkte syrran och jag iväg mot Sunne. Vi var framme vid lunch, men precis innan vi fick syn på restaurangen där vi skulle äta så fick vi syn på en loppis-skylt. Jätteloppis till och med. Som ni förstår hamnade vi där.



Det fanns mycket prylar, men det var så kallt att det inte riktigt var njutbart. Det blev ett kort besök innan vi åkte vidare. 



Lunchen åt vi på Diner 45, i härlig 50-talsstil. Hamburgare och Coca cola, förstås. 



Riktigt gott, alltihop!  Och väldigt häftig miljö. Vi hade turen att komma dit precis innan det blev rush, sen blev det mycket folk och kö.



Vi åkte tillbaka mot Sunne, det var så vackert ute med rimfrost på träden. Vackra grå nyanser i naturen!



Vi kom fram till Selma Spa och fick checka in på en gång. Hotellrummet såg fräscht och trevligt ut, men var lite i varmaste laget, vilket inte var helt lätt att ändra. 



Vi bytte om till badkläder och morgonrock och gick ner för att spaa. 



Det var fint, men lite mycket folk. Omöjligt att hitta sittplats och svårt att få plats i bubbelbadet. Vad är det med folk, förresten? Om det står på stora skyltar att man ska gå upp när det lyser rött för att poolen ska rengöras, varför sitter man kvar då? 

Vi drack kaffe och badade och bastade och läste bok, innan det så småningom blev dags att gå upp på rummet och göra oss i ordning till middagen. 



Fortsättning följer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar