2018-09-23

Regn, bad, mat, film och promenad

I fredags efter jobbet fick vi finbesök av Penny och Roxanna. Ja, och av Jossan och Mathilda också. Vi fikade lite och hjälpte Jossan med lite blanketter.


Vid kvart över fyra gick vi ut. Jag gick ut för att se om jag kunde se flygplanet som syrran, Martina, Arvid och Vera åkte med till Mallorca, men just då öppnade sig himlen och det blev omöjligt att se dem. Barnen sprang glatt runt i regnet, vi fick tvinga på dem regnjackor!


På kvällen åt vi Penang curry. Oskar testade nån smaksättning till Fanta, den blev alldeles blå. Penny, Roxanna och Mathilda sov över här. Det blev lite si och så med nattsömnen för min del, så på lördagen var jag trött och hade huvudvärk.


Oskar, Penny och jag åkte med Marcus och Ingmarie till badhuset. Där får man inte ta kort, vilket är lite tråkigt. Det hade varit så roligt att filma Penny som hoppade från kanten och struntade blankt i om hon fick huvudet under vattnet. Lite skillnad mot första gången vi var iväg, när Penny satt som fastklistrad i min famn hela tiden. Här sitter hon och tar på sig strumporna, en tålamodsprövande sysselsättning! Men det gick till slut!


Sedan blev det lunch på Mc Donalds! Grabbarna äter som hästar nuförtiden!


Roxanna var hemma hos morfar, visst är hon fin i hans glasögon? Vi köpte lördagsgodis, sedan tror jag att vi mest bara slöade här hemma. Jossan kom och åt kvällsmat, Mc Håkan.

 
 När Jossan och småtjejerna åkt hem såg vi filmen Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. Den var bra. Elvira rekommenderade den, hon hade läst den och sett den i skolan. Jag måste nog låna boken och läsa den.

 
På förmiddagen idag tog Håkan och jag en skogspromenad och letade efter nya svampställen. Det gick sådär... Men det var skönt med en promenad.
 


Nu sitter vi och slöar, det är hemskt skönt. Fast jag har lite bloggpysslande att göra, så helt sysslolös är jag inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar