2018-09-12

Roliga nyheter!

I förrgår fick vi äntligen fiber! De drog in det i somras, men nu kopplade de in det sista. I köket har vi nu en sladdhärva, tur att det delvis går att dölja med gardinen. Vi skulle behöva ha fler eluttag dock.

Igår upptäckte vi tyvärr att problemet med att internet ibland inte fungerar verkar kvarstå... Vad göra?

 
Igår när jag skjutsade Oskar till fotbollen (Håkan mådde inte bra) så följde Elvira med i bilen. Båda barnen hade roliga saker att berätta.
Elvira, som tidigare tyckt att tyskan varit hemsk, hade fått beröm av läraren som tyckte att hon var duktig. Det verkar ha lossnat lite, hon pratar lite mer på tysklektionerna och känner sig säkrare. Matten har också varit något hon tyckt varit krångligt, nu längtar hon till mattelektionerna och hon hade blivit ombedd att förklara sin lösning för en kompis eftersom den var så bra. Hon var riktigt nöjd och stolt, kan jag lova!
Oskar hade spelat något trumkomp på musiken och lärarna trodde att han spelade trummor annars också, eftersom det lät så bra. Han är så sugen på att börja spela trummor, men ytorna att ställa ett trumset på är något begränsade...
Det är roligt när barnen är sprickfulla av roliga saker att berätta. Jag hoppas att det får en bra dag idag också. Själv ska jag strax iväg till jobbet. Jag börjar med utvecklingssamtal halv åtta och avslutar med utbildning till klockan sex. Innan jag börjar bör jag ha hunnit ställa iordning allting inför dagen också. Och min smartboard verkar inte vilja fungera. Jag hoppas att dagen blir bra ändå!
Nu frukost, sedan jobb!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar