2016-07-09

Saft, ny roadtrip och rekognoscering

Jag gjorde saft igår. Jordgubbar/fläder, med fryst fläder. Vi får se hur det blir, nu ska den stå i 3-4 dagar innan den ska tappas på flaskor. Receptet har jag här!


Vi gjorde lite annat också, Oskar var hos Marcus, de har längtat efter varandra när de har varit borta från varandra så länge. Elvira var med Ida. Penny och Jossan var hemma en stund, sen åkte de på utflykt med Mathilda och kom sen tillbaka och fikade lite. Mamma kom och pratade bort en stund och fikade lite. Trevligt! 
Mathilda och jag packade. Egentligen skulle hela familjen ha åkt till Sälen, men somliga vägrade att åka bil så långt, så det blev syrran, jag och vår hejaklack Mathilda som åkte iväg. Av en slump hade vi alla tre klätt oss i jeanskjol - vad är oddsen?

Vi stannade i Filipstad och åt god kebab, den ser inte så vacker ut på bilden, men den var riktigt god. 


I Vansbro stannade vi till och hämtade ut våra påsar med armband, badmössor mm. 


Vi kollade in målet. 


Och sträckan som ska simmas. Ja, som ni förstår är det dags för oss att göra del tre på vår väg mot tjejklassikern. Vi får väl se hur det går. 


Sedan åkte vi vidare mot Sälen. När vi kom fram tog vi en kvällspromenad! Sedan pratade vi en stund innan det var läggdags. 


Vi får väl se vad vi ska hitta på idag, om syrran sätter oss i arbete eller vad vi ska göra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar