2016-07-26

Bad och teater!

Vi åkte till sjön i går förmiddag. Vi hade med oss både lunch och fika. En mattermos är en bra grej, i den stoppade vi kokkorv som var varm och god när det var dags att äta!


Penny testade sin nya badring. Hon gillade det sådär...


Tyvärr så var det så vansinnigt mycket getingar på stranden, så efter en stund gav vi upp. Vi fick bada och sola hemma istället. Och sova!


På kvällen åkte Mathilda, barnen och jag på teater i Lerbäck, vi brukar göra det varje år. Det är alltid lika bra, duktiga skådespelare och föreställningar som både barn och vuxna har behållning av!


I år spelades Robin Hood. Här ser ni kung Richard be prins John att ta hand om landet medan han själv drar ut på korståg. Det gick sådär, det vet vi ju. 


Här har Robin blivit förklarad fredlös och hamnat i Sherwood-skogen hos de övriga fredlösa. 


Vi hade köpt med oss sallad, som vi satt på våra platser och åt, eftersom det helt oväntat kom en rejäl regnskur. Tur vi satt under tak!


Prins John (helt underbart gestaltad) med lady Marion under bågskyttetävlingen avsedd att locka fram Robin Hood. Bakom dem sheriffen och vid piltavlan Robin, förklädd till blind gammal man. Med ytterst lite rekvisita lyckas de måla upp miljöer och händelser, det är imponerande. I år fascinerades jag av pilbågarna, de kunde ju inte gärna skjuta pilar bland publiken, utan hade gummiband fastsatta i pilbågen som de spände och släppte. Döm om min förvåning när jag tittade till på piltavlan och såg att det helt plötsligt satt en pil i den! Men jag klurade ut hur det gick till!


Allting ordnade sig förstås på slutet. Och så fick Robin Hood sin Marion till slut!


Barnen ville fotograferas med Robin Hood och Marion, det fick de gärna!


Som alltid en rolig och bra föreställning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar