2013-08-21

Tiden går fort


Dagarna är fyllda med jobb, det är extra mycket att göra så här i början av terminen. Jag jobbar, sen går jag hem och jobbar lite (mycket) till. Roligt men intensivt!
Jag har ju (tror jag) glömt att berätta att Oskar nu är en så stor kille att han äter lunch i skolans matsal. 5-åringarna hos oss gör det. Första dagen ramlade han och skrapade knät, men av Kristina i köket fick han fina blåa plåster. "Du kan också ramla i matsalen så får du blåa plåster", upplyste han mig om!
Han verkar gilla att äta i matsalen, jag tror att han känner sig stor!
Han cyklar stolt till förskolan de dagar det passar, helst skulle han vilja cykla varje dag.
Elvira skulle ha haft sin första slöjdlektion i dag, men slöjdläraren var tyvärr sjuk. Det var en liten besvikelse, men nästa vecka blir det förhoppningsvis slöjd. Engelska är också ett nytt ämne för henne inåt, det ska bli roligt att höra vad hon tycker om det!
Nej, nu ska jag jobba lite till och sedan ta fram kläder så jag ser hyfsad ut vid morgondagens skolfotografering!

1 kommentar:

  1. Visst tänker man på vid varje skolstart hur stora barnen har blivit sedan föregående år och allt nytt som väntar dem.
    Vad bra att du skrev vilken Johanna du är i min julblogg, kommentarsfunktionen är ju så dum utan webadress och som du skriver finns det fler Johannor. Ser fram emot att följa din jul också så småningom, man är ju lite halvknäpp som tänker på julbloggen i augusti, tur man inte är ensam ;)

    SvaraRadera