2013-04-12

Sjukt


Ja, även idag har varit en sjuk dag. Elvira mår bättre, Håkan och jag har varit riktigt risiga och Oskar sa ikväll att han inte mår bra och var varm, så nu kanske det är hans tur.
Det har inte hänt så mycket här hemma idag, som du säkert förstår. Elvira har tappat ännu en tand. Mamma var snäll och handlade lite åt oss, och så lånade hon hem Halvan-boken som Oskar inte hann höra på förskolan. Lycka!
Jag har haft en liten nostalgitripp och tittat på några avsnitt från första säsongen av Beverly Hills 90210. Så underbart! Kläderna till exempel, jag minns hur jag var klädd på gymnasiet när jag ser detta. Och vilken snäll och oskyldig serie det var, i alla fall med dagens mått mätt. Snälle Brandon, den lite farligare Dylan, rika Kelly, vanliga Brenda, plugghästen Andrea osv. Producentens dotter, i rollen som Donna, hade dock en väldigt liten roll i de första avsnitten.
Det har snöat idag, stora flingor. Det gillar vi inte. Elvira undrade allvarligt om det kommer bli nån sommar i år. Gullungen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar