2013-04-06

Händer inte så mycket

Du kanske tycker att jag har uppdaterat lite dåligt den här veckan? Jag ber om ursäkt. Jag har varit trött och vi har inte gjort så mycket. Att ställa om till sommartid, börja jobba efter ett lov och börja äta Clarityn gör mig trött...
Vi har jobbat/gått i skolan/gått i förskolan. När vi kommit hem har åtminstone Håkan och jag tagit varje chans att sitta ute i solen en stund. Elvira har gått sista gången på simskolan. Oskar har sjungit Copacabanana (Sean Banan) för sina kompisar på förskolan och kan varenda ord i den. Håkan och jag slåss om vems dåliga musiksmak han har ärvt. Kan det ha blivit en förväxling på BB?
Igår hade Elvira med sig Julia hem, jag tror de lekte och hade kul. Helena, Julias mamma, tittade in på en kopp kaffe innan de åkte hem. Trevligt!
Kalle och Daniella kom hit igår kväll  och åt lite mat med oss. Vi grillade kött och åt grekisk sallad och tzatziki till. Gott! Oskar var totalsprallig i sina försök att få uppmärksamhet från sin storebror. Det var roligt att de kom!
Nu sitter Oskar och lyssnar på Sean Banan och sjunger med. Suck. Elvira ritar, hon känner sig inte helt pigg. Vi har för avsikt att åka till Kinnekulle idag, vi får väl se hur det blir och hur Elvira mår. Solen ser ut att vilja skina på oss i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar