2013-04-20

10 år tillsammans!

I vår har Håkan och jag varit tillsammans i 10 år! Tio år låter mycket, tiden går fort när man har roligt. Detta är naturligtvis värt att uppmärksamma här på bloggen. Jag har försökt hitta kort där både Håkan och jag är med. Eftersom det oftast är jag som tar kort i vår familj så är jag inte med på så många, vissa år har det varit svårt att hitta kort från. Men jag har lyckats ganska bra!

2003
En bild från en promenad då vi letade smultron, om jag minns rätt. Håkan tog ett kort på oss, jag tror det är det första kortet som finns av oss två tillsammans.

 
2004
Från det här tillfället finns det förstås ett antal kort på oss. Det här är ett av dem jag tycker bäst om, en del av nervositeten har släppt, vi är gifta, lyckliga och på väg till vår bröllopsfest!
 

 2005
Semester i Danmark. På den här tiden höll jag fast vid traditionen att innan hemfärd ta ett kort på semesterhuset och de som varit med på semestern. Det har jag varit dålig på på senare tid. Här är i alla fall jag, Håkan, Mathilda, Kalle och Elvira vid en stuga utanför Fjerritslev. En semester jag minns som riktigt rolig!


2006
Håkan, Elvira och jag på skogspromenad vid Rockebro källa. Om jag inte minns helt fel fikade vi krämbullar. Mmm!


2007
Påskutflykt till Karlsborg. Det var riktigt kallt ute, men vi satt ute och fikade. Och frös. I år är nog enda påsken vi inte har tagit med fika och åkt på utflykt. Vid det här tillfället frågade Mathilda Elvira om hon visste var vi var, varpå Elvira med självklarhet svarade "Här!"


2008
Oskars barnvälsignelse!



2009
Håkan och jag på toppen av Kinnekulle, jag tror det var på vår bröllopsdag!


 2010
Här är vi på semester på västkusten med mamma och pappa. Lunchpaus utanför Varberg, vill jag minnas. Det var varmt!

 
2011
Filip har fotograferat oss på familjens årliga påskäggsjakt. Det var helt klart varmare då än i år, det syns tydligt på Jossans klädsel. Ja, och så är det ju ingen snö på gräsmattan.
 

2012
Utflykt till Kullängsstugan. Trangiaköket var med och vi kokade korv. En härlig dag i januari!

 
2013
 Jag har inget kort från i år som både Håkan och jag är med på, så det får ni klara er utan =) Det dyker nog upp något under året!
 
Hur som helst så har det varit tio underbara, lyckliga år! Inte alltid naturligtvis, vi grälar och vi råkar ut för tråkiga händelser precis som alla andra, men den övervägande delen har varit toppen! Vi har roligt tillsammans. Det är viktigt. Tror jag i alla fall!

1 kommentar:

  1. Grattis till era 10 år! Vilken trevlig tradition att fotografera alla utanför semesterhuset men känner igen det där med att man glömmer/prioriterar bort. När jag var barn fotograferade alltid mamma oss med våra julklappar och presenter jag började göra det med våra egna barn men sedan rann det ut i sanden. Det var nog mycket för att vi firade jul flera dagar på flera ställen så det blev för stort projekt att sedan samla allt men jag kan fortfarande som vuxen tycka det är kul att titta på mina egna sådana kort.

    SvaraRadera