2012-07-17

Hemma!

Nu är vi hemma! Vi kom hem strax efter kl 15 igår, vilket är rätt bra gjort med tanke på att vi åkte vid nio-tiden och att resan beräknades ta ca 5½ h. Vi gjorde faktiskt bara två korta stopp, vid godisplanet och vid IKEA i Jönköping. Ungarna var jätteduktiga!

Vi har haft en underbar semester, men det är ändå skönt att vara hemma igen. Vädret har inte varit det bästa, men jag är nöjd över att vi har kunnat hitta på saker mellan regnskurarna. Visst önskar jag att vi hade kunnat bada mer, men det var lite kallt.

Hemma upptäckte jag att min enda överlevande ros har slagit ut. Tur att jag inte missade den helt!


Vad var det bästa på semestern då? Jag tror att vi alla svarar Legoland. Oskar tyckte att det bästa var brandbilarna, som han och Håkan åkte. (Håkan tyckte inte att det var det bästa, han fick slita rätt hårt vid pumparna.)


Sen pratar Oskar också mycket om "Sockerkebab" som han och Elvira åt.


Det finns hopp om att Elvira och jag snart ska kunna ha riktigt kul tillsammans på t ex Liseberg. Hon gillade Draken, en mycket kort berg- och dalbana som hon var mycket besviken när den efter väldigt kort stund tog slut.


Sen gillade hon de hoppande grodorna också!


Båda älskade badet på campingen, tyvärr blev det bara en gång som vi badade där pga vädret.




Vad tyckte Håkan och jag då? Håkan gillade Legoland (framför allt alla legolandskap) och Ribe bäst. Jag gillade det mesta, tyckte vi gjorde väldigt mycket roligt, men om jag måste välja så säger även jag Legoland och sen att se barnen springa runt på campingen, leka med andra barn och ha roligt!

Måste visa den här fina bilden också! Elvira väntar på Oskar och Håkan vid brandbilarna, på en legobitsformad sten.


Snart är all tvätt tvättad, väskorna är uppackade och semesterresan är ett minne blott. Men ett fint minne är det!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar