2018-06-15

Första sommarlovsdagen

Idag träffades jag och mina kollegor extra tidigt i personalrummet och åt knytis-frukost tillsammans. Supermysigt och gott!



Värsta hotellfrukosten!



Sedan bytte några av oss klassrum. Det är inte det roligaste som finns, det är så mycket saker som ska flyttas och sorteras och slängas. Så här såg mitt nya klassrum ut när det var dags för lunch. Saker överallt!



Till lunch åt vi rester av gårdagens smörgåstårta och frukosten. En kollega hade bakat rulltårta som vi tog till efterrätt!



När jag gick hem för dagen började klassrummet se bättre ut! Fortfarande finns det saker att ta rätt på, men det börjar bli ordning!



Det här ska nog bli bra!



Dags att byta kalender!



Sen handlade jag lite och satte mig sedan och läste och åt körsbär.



Jag städade hos kaninerna också och var ju tvungen att titta till kaninungarna. Är det inte konstigt att flera av dem ser ut att bli bruna, när mamman är grå och pappan vit?



Elvira har haft Celine och Mi på besök idag. Oskar har tillbringat dagen på Liseberg tillsammans med Marcus. De har bl a åkt Loke!



Sockervadd!



Nu sover de på hotell!



Håkan är på personalfest, jag ska snart åka och hämta honom.

Så tillbringade vi den första sommarlovsdagen! Snart får jag semester!

1 kommentar:

  1. Härlig dag och sån ger ju semesterkänsla även om inte det är semester än. Jag fick minisemester genom att åka ned och tillbringa kvällen med yngsta dottern/ syster yster

    SvaraRadera