2016-05-15

Fjärilar, småbarn och cykling

Jag har varit (och är) helt off i helgen. Jag sov länge natten till lördag och var trött, yr och hade huvudvärk när jag vaknade. Och kände mig ledsen. Och det har hängt i hela helgen. Jag känner mig inte alls bra.

I lördags åkte vi i alla fall på en liten utflykt med svärmor. Hon mår mycket bättre efter sin operation nu, kan köra bil själv och gå med bara en krycka. Vi åkte till Håkans jobb och tittade på fjärilarna de haft sedan de var små larver. Bilden har jag lånat av Håkan. Sedan åkte vi runt lite på landsbygden och njöt av grönskan.


Vi åkte hem och åt knäckig rabarber- och jordgubbspaj!


Josefin och Penny dök upp, vi grillade hamburgare.


Håkan och Penny tittar på Lotto.


På kvällen tittade barnen och jag på Eurovisionsschlagerfestivalen. Ett tag i alla fall, ingen av oss såg klart på den. Jag tyckte nog inte att Ukrainas låt var den bästa, men jag vet inte vilken jag tyckte skulle ha vunnit i stället heller, jag tittade/lyssnade lite då och då bara.


Idag åkte jag med Oskar och hans kompisar så att de fick träna mountainbike. Det var kul, tyckte Oskar. Lite svårt med ny cykel och många växlar, men kul!


Jag frös, det var riktigt kallt ute. Svårt att tro att det var 20 grader varmare förra helgen.


På eftermiddagen åkte Elvira och jag till syrran och fikade med henne, Martina och Arvid. Mamma kom också dit. Oskar var på bio med Marcus. Arvid fick smörgåsrån, vi andra åt pajen jag gjorde igår, det blev nämligen en hel paj över.


Elvira och Arvid!


Arvid och gåvagnen! Han är så söt!

 
Nu tror jag det är läggdags för den här trötta människan! Jag alltså.
 
Lycka är att sova med den man drömmer om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar