2016-05-06

Årlig cykeltur på Kristi Himmelsfärdsdag!

Vi har en mångårig tradition i vår släkt, nämligen att cykla till vårt sommarparadis varje Kristi Himmelsfärdsdag. Vi började med det när syrrans äldsta barn var små och åkte i cykelstol bakpå. De fyller 30 och 28 i år, så ni förstår att vi har hållt på ett tag. Vi har inte cyklat varje år, ett år var jag höggravid med foglossning t ex, men de flesta åren har vi kommit iväg, i olika konstellationer. De flesta av brorsans barn har varit med och cyklat också. Barnen har bytts ut, allt eftersom de vuxit upp och nya har tillkommit.  I år cyklade min bror Pär för första gången! Här står vi uppställda, klara gör start. Oskars slang hade gått i småbitar, men som tur var kunde han låna en cykel.Vi stannade vid en källa i skogen och drack vatten! Det har vi gjort de senaste åren, sen Pär började åka med med traktor. 


En liten rast "vid stora enen" som vi brukar, även om inte enen står kvar. 


Cyklister!


På väg in mot mål. 


Konsten att cykla och fotografera samtidigt!


Oskar i mål, rätt trött ser det ut som. 


Elvira i mål!


Fika i solen!


Vi gick runt en stund och såg oss omkring i den vackra naturen. Stugorna tittade vi också till. 


Vi saknade folk, det blir extra tydligt dagar som dessa. Pappa och Kenneth, som inte finns bland oss längre, och så brorsan, som ligger på sjukhus. Vi hoppas att han står på gårdsplan och tar emot oss nästa år. 

Cykelturen hem gick bra. 3,4 mil totalt, och jag har ont i rumpan... Mina barn åkte hem med Håkan i bilen, Oskar skulle iväg till Marcus. 
Tack alla nära och kära för en fin dag tillsammans!

Det är mycket med det jordiska, men det är oändligt mycket mer med det himmelska. 

Tomas Di Leva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar