2009-10-15

VAB

Är hemma med Oskar, han är sjuk. Han har haft feber i sex dagar nu. Jag trodde först att det berodde på att han håller på att få fyra tänder, för han verkar ha ont och han grejar mycket med fingrarna i munnen, men igår var vi till vårdcentralen och det visade sig att han har öroninflammation. Stackarn! Så nu börjar han inse att Kåvepenin inte är det godaste man kan dricka. Första gången gick det jättebra, andra gången protesterade han lite och nu i morse grät han och spottade ut lite. Det är inte lätt att vara liten...
I natt har han i alla fall sovit rätt bra, tidigare nätter har han vaknat ett antal gånger. Men han var trött ändå, han somnade nyss i min famn. Nu ligger han i soffan och sover, kramandes ett fårskinn. Hoppas han mår bättre snart!

I dag skulle ha varit hans sista dag på Snödroppen, i morgon flyttar personalen hans avdelning till Saltängens förskola. Så på måndag ska han börja där, det ska bli spännande att se hur de har lyckats bygga om lokalerna. Skönt att han och Elvira hamnar på samma ställe, det blir lättare att lämna och hämta då. Elvira är dock lite orolig att hon inte ska känna igen Oskar när de är ute på gården.

Dagens citat:
Alla är inte sjuka som stönar.
Danskt ordspråk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar